top of page
  • Фото автораАлёна Резуненко

Рекомендації на день(13.02.23)

Бесіда про Всесвітній день радіо!

Всесвітній день радіо – це дата, що відзначається щорічно. Вона встановлена на знак визнання потужних можливостей радіо з’єднувати, інформувати та розважати людей. Сьогодні радіо сприяє встановленню миру та взаєморозуміння, зокрема шляхом неупередженого та заснованого на фактах подання новин.

Всесвітній день радіо відзначають щороку 13 лютого, вшановуючи ту надважливу роль, яку відіграє радіо в об’єднанні людей і сприянні спілкуванню та взаєморозумінню. Це свято, встановлене ЮНЕСКО у 2011 році, має привертати увагу до багатьох способів використання радіо з метою охоплення нової аудиторії, об’єднання громад і сприяння миру.

Радіо часто називають «театром розуму» через його здатність створювати яскраві образи та сцени за допомогою самого лише звуку. Воно має силу інформувати, навчати та розважати, що перетворює його на цінний інструмент для сприяння культурному різноманіттю та обміну ідеями. Радіо може доходити до віддалених та ізольованих громад, слугувати платформою для маргіналізованих і вразливих груп, а також бути джерелом освіти та інформації для людей різного віку.



Дидактична гра «Якої пташки не стало»

Покажіть дитині перше зображеня, доайте його запам’ятати, потім покажіть наступні, запитайте, що змінилося.



Гра «Опиши, а ми відгадаємо»

Мета: розвивати вміння дітей повно та чітко описувати зимуючих птахів; розвивати уважність, любов до пташок



Трудова діяльність: запропонувати обтрусити гілля дерев від снігу.

Рухлива гра «Не наступи»

Мета: удосконалювати вміння ходити, переступаючи через кубики; розвивати спритність та орієнтування в просторі.

8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page